Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/62906
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Аналіз існуючих підходів при моделюванні конкурентоспроможності банку
Other Titles Analysis of existing approaches at the bank's competitiveness
Authors Koibichuk, Vitaliia Vasylivna  
ORCID http://orcid.org/0000-0002-3540-7922
Keywords конкурентоспроможність банку
структурні моделі
неструктруні моделі
competitiveness of the bank
structural model
non-structural model
Type Conference Papers
Date of Issue 2011
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/62906
Publisher Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»
License
Citation Койбічук, В.В. Аналіз існуючих підходів при моделюванні конкурентоспроможності банку [Текст] / В.В. Койбічук // Моделювання та прогнозування економічних процесів: матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 20-річчю кафедри математичного моделювання економічних систем (7-9 грудня 2011 р.). – Київ: НТУУ "КПІ", 2011. – С. 66-68.
Abstract Викладений аналіз найпоширеніших сучасних підходів до аналітичного оцінювання конкурентоспроможності банку.
The article analyzes the most common approaches of building the model of the bank's competitiveness.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

Australia Australia
1
Germany Germany
27595
Greece Greece
2374
Ireland Ireland
18397
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
594
Singapore Singapore
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
154866
United Kingdom United Kingdom
78026
United States United States
1337758
Unknown Country Unknown Country
154864

Downloads

Canada Canada
901037
Germany Germany
16
Ireland Ireland
1
Ukraine Ukraine
901036
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
1337758
Unknown Country Unknown Country
154865

Files

File Size Format Downloads
Koibichuk_structural_model 245.53 kB Adobe PDF 3294714

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.