Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/63202
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Практичні аспекти використання трансфертних цін у банківських установах України |
Other Titles |
Transfer price setting in Ukrainian banks |
Authors |
Savchenko, Taras Hryhorovych
|
ORCID |
http://orcid.org/0000-0003-4793-054X |
Keywords |
трансфертна ціна методика розрахунку трансфертної ціни оцінка ефективності діяльності підрозділів банку transfer price technique of the transfer price calculation estimation of bank subsections efficiency трансфертная цена методика расчета трансфертной цены оценка эффективности деятельности подразделений банка |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2006 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/63202 |
Publisher | Українська академія банківської справи Національного банку України |
License | |
Citation | Савченко, Т.Г. Практичні аспекти використання трансфертних цін у банківських установах України [Текст] // Проблеми і перспективи розвитку банківської системи України: збірник тез доповідей IX Всеукраїнської науково–практичної конференції (9–10 листопада 2006 р.). – Суми: УАБС НБУ, 2006. – С. 121-122. |
Abstract |
У квітні 2006 року нами було проведене дослідження практики
трансфертного ціноутворення у вітчизняних банківських установах.
Дослідження являло собою спеціально організоване, одноразове,
несуцільне статистичне спостереження, що проводилось способом
анкетуванням. Анкети направлялись банківським установам поштою та
електронними листами. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views
Germany
31
Greece
1
Ireland
3964
Lithuania
1
Ukraine
142770
United Kingdom
13025
United States
445332
Unknown Country
25199
Downloads
China
2
Germany
34
Lithuania
1
Ukraine
75348
United Kingdom
1
United States
142770
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Savchenko.pdf | 406.92 kB | Adobe PDF | 218156 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.