Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/63299
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Трансфертне ціноутворення, як інструмент управління процентним ризиком банку |
Other Titles |
Transfer price setting as an instrument for bank`s interest risk management |
Authors |
Savchenko, Taras Hryhorovych
|
ORCID |
http://orcid.org/0000-0003-4793-054X |
Keywords |
трансфертна ціна процентний ризик форми процентного ризику методи трансфертного ціноутворення transfer price percent risk forms of percent risk methods of the transfer pricing трансфертная цена процентный риск формы процентного риска методы трансфертного ценообразования |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2008 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/63299 |
Publisher | Українська академія банківської справи Національного банку України |
License | |
Citation | Савченко, Т.Г. Трансфертне ціноутворення, як інструмент управління процентним ризиком банку [Текст] / Т.Г. Савченко // Проблеми і перспективи розвитку банківської системи України : збірник тез доповідей XІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (30-31 жовтня 2008 р.). – Суми: УАБС НБУ, 2008. – Т. 2. – C. 107-109. |
Abstract |
Трансфертне ціноутворення є інструментом визначення ціни фінансових ресурсів банку у процесі їх внутрішньої трансформації. Враховуючи трансфертні ціни, менеджери можуть приймати більш ефективні управлінські рішення, зокрема, спрямовані на управління процентним ризиком банку. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views
Germany
27
Greece
1
India
1
Ireland
36309
Lithuania
1
Netherlands
1
Ukraine
739442
United Kingdom
127942
United States
2382606
Unknown Country
255304
Downloads
China
2
France
739440
Germany
30
Lithuania
1
Poland
1
Ukraine
1223578
United Kingdom
1
United States
3541635
Unknown Country
2
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Savchenko.pdf | 226.04 kB | Adobe PDF | 5504690 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.