Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/63356
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Споживча цінність як ціновий фактор конкурентоспроможності банківського продукту |
Other Titles |
Consumer price value as a factor of competitiveness of the banking product |
Authors |
Pavlenko, Liudmyla Dmytrivna
![]() |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-4724-7567 |
Keywords |
банк конкурентоспроможність банківський продукт споживча цінність bank competitiveness Consumer value banking product |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2011 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/63356 |
Publisher | Запорізький національний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Павленко, Л.Д. Споживча цінність як ціновий фактор конкурентоспроможності банківського продукту [Текст] // Трансформаційні процеси в економіці держави та регіонів: збірник тез VІ Міжнародної науково-практичної конференції (20-21 жовтня 2011 р., м. Запоріжжя ). - Запоріжжя: ЗНУ, 2011. – Т. ІІ.- С. 107-108. |
Abstract |
В тезах статі розглянуто споживчу цінність як ціновий фактор конкурентоспроможності банківського продукту. The article deals with consumer value as the price factor in the competitiveness of the banking product. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views

1

6120218

1

25319

1

1

1

372190

186364

5119438

24019259
Downloads

1

6120221

1

372191

1

12195728

2
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Pavlenko_banking_product.pdf | 202.41 kB | Adobe PDF | 18688145 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.