Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/65863
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Вплив інновації на формування вартісних характеристик підприємств |
Authors |
Zakharkin, Oleksii Oleksandrovych
Zakharkina, Liudmyla Serhiivna |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0001-9317-252X http://orcid.org/0000-0003-1002-130X |
Keywords |
інновації innovations инновации вартісні характеристики підприємств cost characteristics of enterprises стоимостные характеристики предприятий інноваційний розвиток innovation development инновационное развитие |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2017 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/65863 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Захаркін, О.О. Вплив інновації на формування вартісних характеристик підприємств [Текст] / О.О. Захаркін, Л.С. Захаркіна // International Economic Relations and Sustainable Development: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 5–6 травня 2017 року / за заг. ред. О.В. Прокопенко. - Суми: Сумський державний університет, 2017. - С. 155-156. |
Abstract |
В сучасній економіці інноваційний розвиток підприємств є не тільки
важливим фактором, що забезпечує створення додаткової вартості, але й
одним із найважливіших важелів формування конкурентоспроможності
підприємств. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
Belgium
1
China
1
Germany
1992
Hungary
1
Ireland
16446
Lithuania
1
Russia
1
Singapore
2390153
Ukraine
222245
United Kingdom
111621
United States
5354858
Unknown Country
8319565
Downloads
China
91936
France
1
Germany
2390151
India
1
Ireland
16445
Japan
1
Lithuania
1
Singapore
1
Ukraine
666489
United Kingdom
1
United States
5354860
Unknown Country
8319566
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Zakharkin_innovations.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | 16839453 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.