Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/6629
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Вплив якості хімічного складу води на виникнення різних захворювань
Authors Karpenko, Liudmyla Ivanivna  
Сапожнікова, Т.Ю.
ORCID http://orcid.org/0000-0002-5274-7021
Keywords вода
вода
water
хімічний склад
химический состав
chemical composition
Type Conference Papers
Date of Issue 2008
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/6629
Publisher Видавництво СумДУ
License
Citation Сапожнікова, Т.Ю. Вплив якості хімічного складу води на виникнення різних захворювань [Текст] / Т.Ю. Сапожнікова, Л.І. Карпенко // Сучасні досягнення внутрішньої медицини. Сучасні досягнення в хірургії. Сучасні досягнення теоретичної та практичної медицини : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій студентів, молодих вчених, лікарів та викладачів присвячених Дню науки в Україні та 60-річчю СумДУ, 24-25 квітня 2008р. — Суми : СумДУ, 2008. — С.181-182.
Abstract
Appears in Collections: Наукові видання (НН МІ)

Views

Argentina Argentina
1
Canada Canada
1
China China
807425796
EU EU
1
Germany Germany
15076713
Ireland Ireland
2596241
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
17492
Norway Norway
1
Russia Russia
31
Singapore Singapore
1
Sweden Sweden
1
Turkey Turkey
26
Ukraine Ukraine
96560110
United Kingdom United Kingdom
48315033
United States United States
-1613564149
Unknown Country Unknown Country
-547012590

Downloads

Canada Canada
1
China China
10
Czechia Czechia
289174263
EU EU
10
France France
11
Germany Germany
15076712
Ireland Ireland
1
Italy Italy
2
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
3
Norway Norway
3
Russia Russia
36
Ukraine Ukraine
289174268
United Arab Emirates United Arab Emirates
1
United Kingdom United Kingdom
69953
United States United States
-1613564148
Unknown Country Unknown Country
-1190585286

Files

File Size Format Downloads
44.pdf 175.51 kB Adobe PDF 2084313137

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.