Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/665
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Технологические возможности финишных способов обработки абразивными брусками |
Authors |
Savchuk, Volodymyr Ivanovych
Ivanov, Vitalii Oleksandrovych Телетов, М.А. |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0003-0595-2660 |
Keywords |
обработка абразивными брусками обробка абразивними брусками treatment abrasive bars |
Type | Article |
Date of Issue | 2005 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/665 |
Publisher | Издательство СумГУ |
License | |
Citation | Савчук, В.И. Технологические возможности финишных способов обработки абразивными брусками [Текст] / В.И. Савчук, В.А. Иванов, М.А. Телетов // Вісник Сумського державного університету. Серія Технічні науки. — 2005. — №11(83). — С. 140-145. |
Abstract |
Данная работа содержит классификацию методов, которые были использованы при обработке с помощью полировочных брусков. Были исследованы производительность процесса и шероховатость поверхности во время процесса обработки с помощью метода двойных колебаний, а также были сделаны рекомендации для промышленности.
При цитировании документа, используйте ссылку http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/665 |
Appears in Collections: |
Вісник Сумського державного університету. Технічні науки (2007-2014) |
Views
China
315362463
Czechia
2
France
248049
Germany
142943
Iran
3
Ireland
1662623426
Italy
1
Kazakhstan
1
Lithuania
1
Netherlands
248051
Russia
248036
Singapore
-1851167823
Slovakia
1
Sweden
248042
Turkey
8
Ukraine
174464
United Kingdom
2127159026
United States
-864592678
Unknown Country
544363005
Downloads
Belarus
1
Bulgaria
2
Germany
488
Ireland
1662623427
Lithuania
1
Netherlands
1
Romania
1
Russia
6697
Sweden
1
Ukraine
205598
United Kingdom
1
United States
-864592676
Unknown Country
379
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
11(83)_25.doc | 226.5 kB | Microsoft Word | 798243921 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.