Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/66519
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Безвідходна технологія вторинної переробки поліетилентерефталату |
Authors |
Василькевич, О.І.
Бондаренко, С.Г. Степанов, М.Б. Пастушенко, О.В. |
ORCID | |
Keywords |
поліетилентерефталат упаковка харчових продуктів полиэтилентерефталат упаковка пищевых продуктов polyethylene terephthalate food packaging |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2017 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/66519 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Безвідходна технологія вторинної переробки поліетилентерефталату [Текст] / О.І. Василькевич, С.Г. Бондаренко, М.Б. Степанов, О.В. Пастушенко // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи: матеріали ІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 20 квітня 2017 р. - Суми: СумДУ, 2017. - С. 15-16. |
Abstract |
Одним з найбільш поширених матеріалів, що використовуються для виробництва
упаковки харчових продуктів і напоїв, є поліетилентерефталат (ПЕТ), що пояснюється
унікальним комплексом його властивостей. Маючи високу хімічну стійкість та
інертність, а також можливість подальшої переробки ПЕТ практично не має
конкурентів серед інших багатотонажних полімерних матеріалів того ж призначення.
На сьогодні в Україну завозиться за різними оцінками від 30 і до 50 тисяч тон ПЕТ
грануляту на місяць. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ШІ) |
Views
China
1
Germany
1
Iran
1
Ireland
10701
Lithuania
1
Netherlands
1
Puerto Rico
1
Singapore
2902109
South Korea
1
Sweden
1
Ukraine
55909
United Kingdom
28892
United States
2902108
Unknown Country
55908
Downloads
China
1
Germany
1
Ireland
1
Lithuania
1
Singapore
1
Ukraine
167470
United Kingdom
1
United States
2902111
Unknown Country
5
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Vasylkevych_food_packaging.pdf | 554.76 kB | Adobe PDF | 3069592 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.