Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/66782
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Вплив ОВП харчових продуктів на їхні седативні властивості |
Authors |
Клочко, А.Д.
|
ORCID | |
Keywords |
окисно-відновні реакції окислительно-восстановительные реакции oxidation-reduction reactions седативні властивості седативные свойства sedative properties ромашковий чай ромашковый чай chamomile tea |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2018 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/66782 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Клочко, А.Д. Вплив ОВП харчових продуктів на їхні седативні властивості [Текст] / А.Д. Клочко; кер. О.П. Манжос // Перший крок у науку: матеріали ІX студентської конференції, м. Суми, 25 лютого 2018 р. / відп. за вип. С.М. Солодовніков. – Суми: СумДУ, 2018. – С. 20. |
Abstract |
У цій роботі буде досліджено значення ОВП відварів різних трав та
чаїв та вплив значення ОВП на седативні властивості цих продуктів. |
Appears in Collections: |
Наукові роботи студентів, магістрів, аспірантів (ЕлІТ) |
Views

1

1

1950

1

28033

1

11140479

715558

358267

20405522

33365371
Downloads

97138

1

1

1

1

1875434

1

11140478

1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Klochko_Kharchovi_produkty.pdf | 819.66 kB | Adobe PDF | 13113056 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.