Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67469
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Розробка та використання електронного компендіуму з термічної обробки матеріалів |
Authors |
Berladir, Khrystyna Volodymyrivna
![]() Hovorun, Tetiana Pavlivna ![]() Kharchenko, Nadiia Anatoliivna ![]() Dehula, Andrii Ivanovych ![]() Rudenko, Lidiia Fedorivna |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-4287-8204 http://orcid.org/0000-0002-9384-5250 http://orcid.org/0000-0002-4726-8894 http://orcid.org/0000-0003-4098-6145 |
Keywords |
хіміко-термічна обробка химико-термическая обработка chemical-thermal treatment інформаційні технології информационные технологии information technology розробка разработка development |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2018 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67469 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Берладір, Х.В. Розробка та використання електронного компендіуму з термічної обробки матеріалів [Текст] / Х.В. Берладір, Т.П. Говорун, Н.А. Харченко та ін. // Сучасні технології у промисловому виробництві: матеріали та програма V Всеукраїнської міжвузівської науково-технічної конференції, м. Суми, 17–20 квітня 2018 р. / редкол.: О.Г. Гусак, І.В. Павленко. - Суми: СумДУ, 2018. - С. 76-77. |
Abstract |
Додаток-компендіум для OC-Android з термічної обробки матеріалів повинен забезпечувати зручний доступ, перегляд і аналіз інформаціїї студентами матеріалознавчих та інженерних спеціальностей навчальних закладів, дозволить покращити рівень знань, підвищити професійні якості. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ТеСЕТ) |
Views

1

384

7841

75336

1

1960

1

1

567397

285659

4668602

567396
Downloads

1

1

1

1656648

1

6174579

11
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Berladir_elektronnyi_kompendium.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | 7831242 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.