Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67509
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Моделювання процесу диспергування суспензій у бісерному млині на основі фаззі-логіки
Authors Федорченко, С.В.
Серяков, А.Г.
ORCID
Keywords система управління
циркуляційна швидкість
математичний апарат
система управления
циркуляционная скорость
математический аппарат
management system
circulation velocity
mathematical apparatus
Type Conference Papers
Date of Issue 2018
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67509
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Федорченко, С.В. Моделювання процесу диспергування суспензій у бісерному млині на основі фаззі-логіки [Текст] / С.В. Федорченко, А.Г. Серяков // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 19 квітня 2018 р. – Суми: СумДУ, 2018. – С. 186.
Abstract Розроблена система управління диспергування суспензії дозволила добитися оптимального заповнення суспензією бісерної млини незалежно від швидкості циркуляції суспензії в системі, а також дозволило скоротити часу диспергування. Розроблена система управління ефективна і за наявності широкосмугових обурень.
Appears in Collections: Наукові видання (ШІ)

Views

Australia Australia
1
France France
1
Germany Germany
67636
Greece Greece
1
Indonesia Indonesia
1
Ireland Ireland
11501
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1638804
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
15457371
United Kingdom United Kingdom
232665
United States United States
12412430
Unknown Country Unknown Country
30367579

Downloads

Germany Germany
1
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
1638803
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
30367577
Unknown Country Unknown Country
30367578

Files

File Size Format Downloads
Fedorchenko_Seriakov.pdf 579.21 kB Adobe PDF 62373962

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.