Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67694
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Цвілеві гриби як показник натуральності продуктів харчування |
Authors |
Малишок, І.О.
Фролова, Ю.М. |
ORCID | |
Keywords |
цвілеві гриби харчові продукти харчові добавки molds food nutritional supplements плесневые грибы пищевые продукты пищевые добавки |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2018 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67694 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Малишок, І.О. Цвілеві гриби як показник натуральності продуктів харчування [Текст] / І.О. Малишок, Ю.М. Фролова // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 19 квітня 2018 р. – Суми: СумДУ, 2018. – С. 93-94. |
Abstract |
Метою нашої роботи було дослідити умови розвитку цвілевих грибів на продуктах
натурального походження та продуктах, що містять харчові добавки синтетичного
походження. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ШІ) |
Views

1

1

1

1

2083

1

77421

38779

19550

292699

1291632
Downloads

1

77424

1

1

14432

430556

292699

430555

861094
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Malyshok.pdf | 712.8 kB | Adobe PDF | 2106763 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.