Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67768
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Визначення кислотності молока |
Authors |
Закарян, А.Е.
Небилиця, О.Д. |
ORCID | |
Keywords |
молоко природні продукти раціон людини milk natural products human diet природные продукты рацион человека |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2018 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67768 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Закарян, А.Е. Визначення кислотності молока [Текст] / А.Е. Закарян, О.Д Небилиця // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 19 квітня 2018 р. – Суми: СумДУ, 2018. – С. 83-84. |
Abstract |
Молоко – найповноцінніший, високопоживний природний продукт, який
забезпечує організм людини збалансованими, легкозасвоюваними білками, жирами,
вуглеводами, мінеральними речовинами та вітамінами, що відіграють значну роль у
життєдіяльності організму. Крім того, молоко є основним продуктом для харчування
дітей, деяких груп хворих і літніх людей. У зв’язку з цим інформація щодо безпечності
складу молока є надзвичайно важливою. Про те, що проблема складу молока турбує
суспільство, свідчить значна кількість телевізійних програм і публікацій в періодичних
виданнях. Це – продукт з обмеженим терміном зберігання, оскільки являє собою
високопоживне середовище для розвитку мікроорганізмів. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ШІ) |
Views
Germany
1
Greece
1
Ireland
27067
Lithuania
1
Singapore
5107074
Ukraine
29521200
United Kingdom
925530
United States
132001077
Unknown Country
1796925
Downloads
Ireland
1
Lithuania
1
Ukraine
5107073
United Kingdom
1
United States
94623274
Unknown Country
7
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Zakarian.pdf | 711.06 kB | Adobe PDF | 99730357 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.