Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67779
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Спектрофотометричне визначення вмісту бінарних сумішей харчових барвників «Понсо 4R» (E124) та «Азорубін» (E122) |
Authors |
Заєва, А.С.
Медведєва, Д.Д. Сидорова, Л.П. |
ORCID | |
Keywords |
харчова промисловість забарвлення продуктів харчування спектрофотометричне визначення Food Industry coloring food spectrophotometric determination пищевая промышленность окраска продуктов питания спектрофотометрические ь определения |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2018 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67779 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Заєва, А.С. Спектрофотометричне визначення вмісту бінарних сумішей харчових барвників «Понсо 4R» (E124) та «Азорубін» (E122) [Текст] / А.С. Заєва, Д.Д. Медведєва, Л.П. Сидорова // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 19 квітня 2018 р. – Суми: СумДУ, 2018. – С. 13. |
Abstract |
Синтетичні барвники широко використовуються в харчовій промисловості для
придання, посилення чи відновлення забарвлення продуктів харчування. Для надання
продуктам різноманітних відтінків додають суміші барвників, які значно важче
аналізувати. Одним із методів аналізу таких сумішей є метод Фірордта, який ми
використали для визначення вмісту індивідуальних барвників Е124 «Понсо 4R» та Е122 «Азорубін» при спільній присутності. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ШІ) |
Views
Greece
1
Ireland
93502
Japan
168436686
Lithuania
1
Singapore
84218343
Sweden
1
Ukraine
46411105
United Kingdom
4302684
United States
336873371
Unknown Country
8603867
Downloads
Germany
1
Ireland
93501
Japan
1
Lithuania
1
Ukraine
46411106
United Kingdom
1
United States
648939562
Unknown Country
6
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Zaieva.pdf | 579.05 kB | Adobe PDF | 695444179 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.