Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/68339
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Специфіка розподілу загальновиробничих витрат на сільськогосподарському підприємстві |
Authors |
Serpeninova, Yuliia Serhiivna
![]() Думенко, В.В. |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-3565-1132 |
Keywords |
загальновиробничі витрати база розподілу сільськогосподарське підприємство общепроизводственные расходы база распределения сельскохозяйственное предприятие general production costs distribution base agricultural enterprise |
Type | Article |
Date of Issue | 2017 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/68339 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Серпенінова, Ю.С. Специфіка розподілу загальновиробничих витрат на сільськогосподарському підприємстві [Текст] / Ю.С. Серпенінова, В.В. Думенко // Вісник Сумського державного університету. Серія Економіка. - 2017. - № 2. - С. 41-46. - DOI: 10.21272/1817-9215.2017.2-06. |
Abstract |
У статті досліджено загальні засади та підходи до здійснення розподілу
загальновиробничих витрат на сільсьгосподарському підприємстві. В процесі
дослідження запропоновано алгоритм вибору бази розподілу загальновиробничих
витрат, а також алгоритм їх відображення в обліку. The article deals with the general principles and approaches to the implementation of the total production costs distribution in the agricultural enterprise. It is proposed the algorithm for choosing |
Appears in Collections: |
Вісник Сумського державного університету. Економіка (2009-2024) |
Views

43761868

1

326039103

1

65714

1

1

1

1

2973894

799415

266410261

640050287
Downloads

1

1

222078

326039104

1

1

640050287

1

326039102

640050287
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Serpeninova_zahalnovyrobnychi_vytraty.pdf | 321.79 kB | Adobe PDF | 1932400863 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.