Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/68630
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Методичний інструментарій оцінювання рівня інноваційної активності підприємств ресторанного господарства |
Other Titles |
Methodological tools for assessment of innovative activity level of restaurant business enterprises Методический инструментарий оценки уровня инновационной активности предприятий ресторанного хозяйства |
Authors |
Гросул, В.А.
Зубков, С.О. Іванова, Т.П. |
ORCID | |
Keywords |
бізнес-модель інноваційна активність критерії оцінювання менеджмент ресторанний бізнес стратегія бизнес-модель инновационная активность критерии оценки ресторанный бизнес стратегия business model innovation activity assessment criteria management restaurant business strategy |
Type | Article |
Date of Issue | 2018 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/68630 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Grosul, V. A., Zubkov, S. O., & Ivanova, T. P. (2018). Methodological tools for assessment of innovative activity level of restaurant business enterprises. Marketing and Management of Innovations, 1, 284-294. http://doi.org/10.21272/mmi.2018.1-21 |
Abstract |
Розглянуто особливості формування і реалізації ефективних бізнес-моделей підприємств. Визначено
основні етапи процесу підвищення рівня інноваційної активності підприємства. Розроблено систему
критеріїв оцінки інноваційної активності підприємств ресторанного господарства. Запропоновано
методичний інструментарій оцінки інноваційної активності підприємства ресторанного господарства
та ідентифіковано можливі типи реакції на важливість її оновлення. Рассмотрены особенности формирования и реализации эффективных бизнес-моделей предприятий. Определены основные этапы процесса повышения уровня инновационной активности предприятия. Разработана система критериев оценки инновационной активности предприятий ресторанного хозяйства. Предложен методический инструментарий оценки инновационной активности предприятия ресторанного хозяйства и идентифицированы возможные типы реакции на важность ее обновления. The aim of the research paper. The aim of the research paper is developing of scientific approach to assessing of the innovation activity level of restaurant business enterprise business model. The approaches to the selection of indices of innovative activity assessment are generalized and the indices of innovative activity assessment of the restaurant business enterprise business model are substantiated in the research paper for achieving the aim of the research. |
Appears in Collections: |
Маркетинг і менеджмент інновацій (Marketing and Management of Innovations) |
Views

1

6411

1221437

1

1

1

100607412

50304102

1364341283

1617088059
Downloads

97843

1

1

1

858847729

1

1364341280

11
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Hrosul_riven_innovatsiinoi_aktyvnosti.pdf | 416.05 kB | Adobe PDF | -2071680429 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.