Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/70652
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Курс лекций по биохимии. Раздел "Белки" |
Authors |
Inshyna, Nataliia Mykolaivna
|
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-8204-8547 |
Keywords |
білки белки proteins пептиди пептиды peptides амінокислоти аминокислоты amino acids |
Type | Schoolbook |
Date of Issue | 2018 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/70652 |
Publisher | Сумский государственный университет |
License | |
Citation | Иншина, Н.Н. Курс лекций по биохимии. Раздел "Белки" [Електронний ресурс]: учеб. пос. / Н.Н. Иншина. - Електронне видання каф. Біофізики, фармакології та біомолекулярної інженерії - Сумы : СумГУ, 2018. - 47 с. |
Abstract |
Изложены современные представления о структурной организации и биологических функциях белков и пептидов. Описаны физико-химические свойства аминокислот и белков, их классификация. Рассмотрены методы выделения и фракционирования белков. Для студентов медицинских и биологических факультетов высших учебных заведений. |
Appears in Collections: |
Навчальні та наукові видання видавництва СумДУ |
Views
Belarus
49751482
China
-1505982129
France
1
Germany
1
Greece
1
Ireland
478590
Kazakhstan
1
Lithuania
1
Netherlands
1
Russia
7805349
Sweden
1
Ukraine
1161141364
United Kingdom
7805337
United States
-2056176753
Unknown Country
1963693232
Downloads
Argentina
1
Azerbaijan
1
Belarus
2429935
Belgium
1
Bulgaria
478587
China
-1781079442
Estonia
1
France
7805346
Germany
-1505982132
India
1
Japan
1
Kazakhstan
-1781079442
Kyrgyzstan
957181
Latvia
1
Lithuania
1
Moldova
1
Morocco
1
Netherlands
1
Norway
1
Poland
1
Romania
1
Russia
-1505982133
Spain
1
Ukraine
-1505982125
United Kingdom
7805350
United States
1963693232
Unknown Country
1963693232
Uzbekistan
2429934
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Inshyna_bilky.pdf | 1.53 MB | Adobe PDF | 164154834 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.