Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/72436
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Методичні засади оцінювання ймовірності банкрутства банку |
Other Titles |
Methodological principles for estimating the bankruptcy probability of a bank Методические основы оценки вероятности банкротства банка |
Authors |
Галич, М.Л.
|
ORCID | |
Keywords |
банк bank банкрутство банку банкротство банка bankruptcy of the bank фактори банкрутства факторы банкротства bankruptcy factors кластерний аналіз кластерный анализ clustering analysis |
Type | Masters thesis |
Date of Issue | 2018 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/72436 |
Publisher | Cумський державний університет |
License | |
Citation | Галич, М.Л. Методичні засади оцінювання ймовірності банкрутства банку [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра; спец.: 072 - фінанси, банківська справа та страхування / М.Л. Галич; наук. керівник І.В. Діденко - Суми: СумДУ, 2018. – 32 с. |
Abstract |
В роботі досліджено теоретичні засади та розроблено практичні рекомендації щодо оцінювання ймовірності банкрутства банку. В работе исследованы теоретические основы и разработаны практические рекомендации по оценке вероятности банкротства банка. The theoretical principles and practical recommendations for estimating bank bankruptcy probabilities are explored. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БТ) |
Views
Argentina
1
China
1
Greece
1
Ireland
1533
Japan
1
Lithuania
1
Singapore
56219
Sweden
1
Ukraine
18810
United Kingdom
9624
United States
322438
Unknown Country
18809
Downloads
France
3067
Germany
3063
Lithuania
1
Norway
1
Poland
3065
Ukraine
322437
United Kingdom
1
United States
322438
Unknown Country
72
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Galych_mag-rob.pdf | 728.97 kB | Adobe PDF | 654145 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.