Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/7292
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Систематизація факторів формування залучення підприємства-споживача |
Authors |
Troian, Mariia Yuriivna
|
ORCID |
http://orcid.org/0000-0003-3094-9906 |
Keywords |
залучення підприємця-споживача привлечения предпринимателя-потребителя involving consumer-entrepreneur |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2010 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/7292 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Троян, М.Ю. Систематизація факторів формування залучення підприємства-споживача [Текст] / М.Ю. Троян // Міжнародна стратегія економічного розвитку регіону : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (Суми, 6-7 травня 2010 року) / Редкол.: О.В. Прокопенко та ін. — Суми : СумДУ, 2010. — С. 279-281. |
Abstract |
Згадана наукова систематизація факторів формування рівня залучення підприємства-споживача, відрізняється від існуючих доповненням факторами маркетингового стимулювання та визначеним взаємовпливом кожної групи факторів. Структура формування залучення дозволяє визначити ймовірний рівень залучення залежно від впливу на нього кожного з елементів його формування на основі упорядкування подій з формування рівня залучення у вигляді деревоподібного графа.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/7292 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
Canada
1
China
2
France
2
Germany
266
Ireland
225256
Italy
1
Lithuania
1
Netherlands
5124
Russia
12
Slovakia
1
Turkey
2
Ukraine
3483781
United Kingdom
1755970
United States
46265880
Unknown Country
3483779
Downloads
France
7
Germany
267
Russia
1
Ukraine
10449077
United Kingdom
1
United States
46265877
Unknown Country
193
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Троян.doc | 39 kB | Microsoft Word | 56715423 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.