Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/73971
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Українська кухня козацької доби |
Authors |
Позняк, А.А.
Korol, Vitalii Mykolaiovych |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0001-5805-1415 |
Keywords |
українська кухня украинская кухня Ukrainian cuisine історія повсякденності история повседневности everyday life history козацька доба казацкая эпоха Cossack era |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2019 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/73971 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Позняк, А.А. Українська кухня козацької доби / А.А. Позняк, В.М. Король // Суспільно-політичні процеси на українських землях: історія, проблеми, перспективи: матеріали VI Всеукраїнської науково-практичної конференції (Суми, 19 квітня 2019 р.) / ред. колегія: В.М. Власенко, С.І. Дегтярьов, В.М. Король та ін. – Суми: Сумський державний університет, 2019. – С. 95-97. |
Abstract |
Національна кухня і традиції трапези є однією з найважливіших складових культури народу. Характер споживання їжі відображає й економічний уклад етнічної спільноти, і її соціальний портрет, і її ментальність, і духовний світ. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІП) |
Views
Greece
3180
Ireland
38624
Lithuania
1
Netherlands
211
Poland
9522264
Russia
2625384
Serbia
1
Singapore
19044526
Sweden
1
Ukraine
189917228
United Kingdom
492816
United States
189917230
Unknown Country
979269
Downloads
France
1
Lithuania
1
Poland
1
Serbia
1
Ukraine
189917229
United Kingdom
1
United States
114003140
Unknown Country
5
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Poznyak_Korol.pdf | 178.52 kB | Adobe PDF | 303920379 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.