Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/75792
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Бібліотечні комунікаційні засоби інформаційного забезпечення готельно-ресторанної сфери в Україні |
Other Titles |
Library communication means of information provision of the hotel and restaurant sector in Ukraine |
Authors |
Антонович, В.
|
ORCID | |
Keywords |
бібліотечні комунікаційні засоби готельно-ресторанна сфера комунікація комунікаційні канали library communication means hotel-restaurant sphere communication communication channels |
Type | Article |
Date of Issue | 2019 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/75792 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Антонович, В. Бібліотечні комунікаційні засоби інформаційного забезпечення готельно-ресторанної сфери в Україні [Текст] / В. Антонович // Образ. - 2019. - №2(31). - С. 22-28. - DOI: 10.21272/Obraz.2019.2(31)-22-28. |
Abstract |
Актуальність дослідження визначається необхідністю ідентифікації та вивчення бібліотечних комунікаційних засобів інформаційного забезпечення готельно-ресторанної сфери в Україні.
Мета – дослідити та охарактеризувати бібліотечні комунікаційні засоби інформаційного забезпечення готельно-ресторанної сфери в Україні. Вирішення сформульованих завдань вимагало методу елементарно-теоретичного аналізу та прийомів синтезу. Бібліотека є головною складовою
в комунікаційному процесі з готельно-ресторанною сферою і завдяки комунікаційним каналам
забезпечує потреби суспільства в інформації. Засоби забезпечення комунікації готельно-ресторанної сфери з бібліотеками формують цілу систему зв’язків, у якій бібліотека співпрацює з туристичними закладами, архівами, музеями, науковими центрами, науково-освітніми закладами. The relevance of the research is determined by the need to identify and study the library communication means of information provision of the hotel and restaurant sector in Ukraine. The aim is to by analyzing the works of domestic scientists to explore and characterize library communication means of information provision of the hotel and restaurant sector in Ukraine. The solution of the formulated tasks required a method of elementary theoretical analysis and methods of synthesis. The library is the main component in the communication process with the hotel and restaurant area and through communication channels provides the needs of society in information. Means of communication of hotel-restaurant area with libraries form the whole system of connections in which the library cooperates with tourist establishments, archives, museums, scientific centers, scientific and educational establishments. |
Appears in Collections: |
Образ |
Views

-1488490603

1

52307

5880

1

783884

1

774

266284374

27255703

13628625

-1488490604

146770037
Downloads

11761

1

1

1

1442131924

1

1896913513

3095
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Antonovych_22_28.pdf | 524.74 kB | Adobe PDF | -955906999 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.