Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/7695
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Особенности интенсификации процессов перемешивания и теплопередачи при производстве карамели |
Authors |
Lohvyn, Andrii Volodymyrovych
Ivaniia, Andrii Viktorovych |
ORCID | |
Keywords | |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2011 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/7695 |
Publisher | Издательство СумГУ |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Ивания, А.В. Особенности интенсификации процессов перемешивания и теплопередачи при производстве карамели [Текст] / А.В. Ивания, А.В. Логвин // Сучасні технології в промисловому виробництві : матеріали науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів факультету технічних систем та енергоефективних технологій, Суми, 18-22 квітня 2011 року / Ред. кол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2011. - Ч.1. - С. 115. |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ТеСЕТ) |
Views

3890

2

1

169

1

3415888

1

15534

2

13

1

1

18

48629722

24345923

395090049

48629720
Downloads

1

170

1

1

1

1

5

145008272

1

520130937

48629721
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
456.doc | 28 kB | Microsoft Word | 713769111 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.