Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/78247
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Проектування технологічного процесу виготовлення валу Н19.32.30.01 |
Other Titles |
Design of technological process of manufacturing shaft Н19.32.30.01 |
Authors |
Єрмаков, А.О.
|
ORCID | |
Keywords |
вал shaft сталь steel штамповка stamping операція operation технічне нормування техническое нормирование technical rating |
Type | Bachelous Paper |
Speciality | 131 - Прикладна механіка |
Date of Issue | 2020 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/78247 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Єрмаков, А.О. Проектування технологічного процесу виготовлення валу Н19.32.30.01 [Текст]: робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра: спец.: 131 - прикладна механіка / А. О. Єрмаков; наук. керівник В.О. Колесник. – Суми: СумДУ, ТеСЕТ, 2020 – 59 с. |
Abstract |
Пояснювальна записка містить с.69, табл.18, рис.14, джерел 16, додатка 2. Об’єкт розробки: деталь Вал Н19.31.30.01.
Мета роботи – аналіз та розробка вдосконалених операцій технологічного процесу механічної обробки деталі Вал Н19.31.30.01.
У кваліфікаційній роботі бакалавра було проведено аналіз службового призначення машини, вузла і деталі; технічні вимоги до деталі, її технологічність і спосіб отримання заготовки – поковка штампована.
В роботі розроблена операційна технологія для виготовлення деталі. На операції розраховані режими різання та проведене нормування часу. Обрані верстатні пристрої, ріжучий і вимірювальний інструмент для обробки деталі за сучасними стандартами та методиками обробки деталей.
Спроектовано верстатний пристрій на операцію 105 – фрезерна.
Також в роботі розглянута перша допомога при ураженні струмом Пояснительная записка содержит с.69, табл.18, рис.14, источников 16 приложения 2. Объект разработки: деталь Вал Н19.31.30.01. Цель работы - анализ и разработка усовершенствованных операций технологического процесса механической обработки детали Вал Н19.31.30.01. В квалификационной работе бакалавра был проведен анализ служебного назначения машины, узла и детали; технические требования к детали, ее технологичность и способ получения заготовки - поковка штампованная. В работе разработана операционная технология для изготовления детали. На операции рассчитаны режимы резания и проведено нормирование времени. Избранные станочные приспособления, режущий и измерительный инструмент для обработки деталей по современным стандартам и методикам обработки деталей. Спроектирован станочный устройство на операцию 105 - фрезерная. Также в работе рассмотрена первая помощь при поражении током The explanatory note contains p.69, table 18, fig.14, sources 16, appendix 2. Object of development: detail Shaft H19.31.30.01. The purpose of the work - analysis and development of advanced operations of the technological process of machining of parts Shaft H19.31.30.01. In the qualification work of the bachelor the analysis of service purpose of the car, knot and details was carried out; technical requirements for the part, its manufacturability and method of obtaining the workpiece - forged stamped. The work develops operational technology for the manufacture of parts. Cutting modes are calculated for the operation and time rationing is performed. Selected machine tools, cutting and measuring tools for machining parts according to modern standards and methods of machining parts. The machine tool for operation 105 - milling is designed. Also in the work the first aid at electric shock is considered |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ) |
Views

1

160207

1

2956

149

1

8856186

1

1

98032

35855

4279491

13432883
Downloads

145

1

160208

2448811

517

1

2448811

1

1

1

3364150

1

13432883

1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Yermakov_Bachelous_paperpdf | 1.52 MB | Adobe PDF | 21855532 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.