Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/78459
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Особливості формування та аналізу активів підприємства
Authors Кириченко, А.В.
ORCID
Keywords активи
активы
assets
оборотні активи
оборотные активы
current assets
необоротні активи
необортные активы
non-current assets
аналіз
анализ
analysis
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2020
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/78459
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Кириченко, А.В. Особливості формування та аналізу активів підприємства : робота на здобуття кваліфікаційного рівня бакалавра; спец.: 072 - фінанси, банківська справа та страхування / А.В. Кириченко; наук. керівник Н.Г. Пігуль. - Суми: СумД, 2020. - 38 с.
Abstract В роботі розглядаються особливості формування та аналізу активів підприємства.
В работе рассматриваются особенности формирования и анализа активов предприятия.
The article considers the peculiarities of formation and analysis of enterprise assets.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БТ)

Views

Australia Australia
1
China China
148
Greece Greece
1
Ireland Ireland
589
Japan Japan
1
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
17168
United Kingdom United Kingdom
8585
United States United States
93847
Unknown Country Unknown Country
17167

Downloads

Azerbaijan Azerbaijan
6522
Canada Canada
1
Czechia Czechia
1
Finland Finland
1
France France
6546
Georgia Georgia
1
Germany Germany
93846
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1178
Netherlands Netherlands
1
Poland Poland
4474
Romania Romania
1
Slovakia Slovakia
1
Ukraine Ukraine
93846
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
93847
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Kirichenko_Bachelous_ paper.pdf 618.87 kB Adobe PDF 300269

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.