Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/78864
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Автоматизація процесу сушіння кукурузи
Authors Павлік, І.В.
ORCID
Keywords зерно
grain
вологість
влажность
humidity
контролер
контроллер
controller
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2020
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/78864
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Автоматизація процесу сушіння кукурузи [Текст]: робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр; напрям підготовки: 6.050201 – системна інженерія / І.В. Павлік; наук. керівник О.С. Іващенко. – Суми: СумДУ, 2020. – 70 с.
Abstract У першому розділі роботи охарактеризований процес сушки зерна кукурузи– технологія, будова і робота. Приводиться огляд літератури й описані основні вимоги до побудови систем подібного роду. Другий і третій розділи присвячені відповідно електропостачанню і автоматизації сушки М-819. В четвертому розділі проводиться вибір контролера для контролю електропостачання і управління сушкою, допоміжних модулів. Проведена розробка схеми пристрою управління. П’ятий розділ присвячений розробці і написанню програми управління.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

China China
2775633
Germany Germany
67175663
Ireland Ireland
4477
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
484295
Poland Poland
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
15200602
United Kingdom United Kingdom
86366
United States United States
48624283
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

China China
1
France France
1
Germany Germany
16312
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
16314
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
67175663
United Kingdom United Kingdom
426
United States United States
67175662

Files

File Size Format Downloads
Pavlik_bac_rob.pdf 1.12 MB Adobe PDF 134384382

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.