Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79160
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Дослідження впливу порошку виноградного насіння на окислювальні процеси варено-копчених ковбас |
Authors |
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
![]() Тищенко, В.І. Радько, Р.М. |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0001-6440-0175 |
Keywords |
окислення ліпідів окисления липидов lipid oxidation варено-копчена ковбаса варено-копченая колбаса boiled-smoked sausage порошок виноградних кісточок порошок виноградных косточек grape seed powder |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2020 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79160 |
Publisher | Дніпро |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Дослідження впливу порошку виноградного насіння на окислювальні процеси варено-копчених ковбас / Н.В. Божко, В.І. Тищенко, Р.М. Радько // Шляхи розвитку науки в сучасних кризових умовах: тези доповіді I міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 28-29 травня 2020 р. – Дніпро, 2020. – Т.1. – С.110-112. |
Abstract |
Вивчали питання ефективності використання насіння винограду для гальмування окислювальних процесів у технології м’ясомістких варено-копчених ковбас із високим вмістом жиру. Изучали вопрос эффективности использования семян винограда для торможения окислительных процессов в технологии мясосодержащих варено-копченых колбас с высоким содержанием жира. The effectiveness of the use of grape seeds to inhibit oxidative processes in the technology of meat-containing cooked and smoked sausages with high fat content was studied. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views

161

1

1

1

561

1

46

1

1

22279

1915

62991

87961
Downloads

1

1

1

1

38022

1

87962

87962
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Bozhko_lipid_oxidation.pdf | 4.65 MB | Adobe PDF | 213951 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.