Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79400
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Управління якістю продукції на підприємстві (на прикладі ТДВ "Глухівський хлібокомбінат") |
Authors |
Кошарна, О.О.
|
ORCID | |
Keywords |
якість качество quality система управління якістю система управления качеством quality management system якість продукції качество продукции production quality |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2020 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79400 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Кошарна, О.О. Управління якістю продукції на підприємстві (на прикладі ТДВ "Глухівський хлібокомбінат") [Текст]: робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра; спец.: 073 - менеджмент / О.О. Кошарна; наук. керівник К.Ю.Зубко. – Суми: СумДУ, 2020. – 41с. |
Abstract |
У роботі розглянуто систему управління якості підприємства, резерви удосконалення управління якістю.
Проведений аналіз стану управління якістю продукції ТДВ "Глухівський хлібокомбінат", здійснена оцінка рівня управління якістю продукції підприємства.
Представлені рекомендації і заходи, що стосуються забезпечення ефективності управління якістю продукції ТДВ "Глухівський хлібокомбінат". В работе рассмотрена система управления качеством предприятия, резервы совершенствования управления качеством. Проведенный анализ управления качеством продукции ОДО "Глуховский хлебокомбинат", осуществлена оценка уровня управления качеством продукции предприятия. Представлены рекомендации и меры, касающиеся обеспечения эффективности управления качеством продукции ОДО "Глуховский хлебокомбинат". The paper considers the quality management system of the enterprise, reserves for improving quality management. The analysis of a condition of management of quality of production of ALC "Glukhovsky bakery" is carried out, the estimation of a level of management of quality of production of the enterprise is carried out. Recommendations and measures related to ensuring the effectiveness of quality management of ALC "Glukhiv Bakery" are presented. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (КІ) |
Views
Canada
1
China
1
Czechia
1169576522
Finland
1
France
1
Germany
1
Greece
1
Ireland
2104261
Lithuania
1
Netherlands
1
Poland
1
Russia
1
Ukraine
-5295368
United Kingdom
83090613
United States
-786618762
Unknown Country
313170745
Downloads
Austria
29837202
Azerbaijan
1797984
Belarus
140335980
Belgium
-738074969
Bulgaria
19186528
Canada
-1457443382
China
1
Czechia
-786618754
Estonia
1169576535
Finland
6392041
France
-5295374
Germany
776028022
Ireland
-5295375
Italy
83090627
Kazakhstan
1797946
Lithuania
1169576507
Moldova
1
Netherlands
-738074937
Norway
-358034871
Poland
-786618765
Portugal
1
Romania
776028022
Russia
-1457443388
Singapore
1
Slovakia
-1457443412
Spain
776028024
Sweden
1797996
Switzerland
1169576494
Turkey
83090602
Ukraine
776028023
United Arab Emirates
1
United Kingdom
-786618762
United States
776028030
Unknown Country
-738074939
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Kosharna_production_quality.pdf | 521.51 kB | Adobe PDF | -1558840360 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.