Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79442
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Кристалізаційна установка у виробництві цукру-піску. Розробити вертикальний кристалізатор утфелю третього продукту
Authors Лукомський, І.О.
ORCID
Keywords сироп
утфель
кристал
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2020
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79442
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Лукомський, І.О. Кристалізаційна установка у виробництві цукру-піску. Розробити вертикальний кристалізатор утфелю третього продукту [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 6.133 - галузеве машинобудування / І.О. Лукомський; наук. керівник В.М. Корнієнко. - Суми: СумДУ, 2020. - 74 с.
Abstract Наведені теоретичні основи и особливості процесу кристалізації утфелю ІІІ продукту, обґрунтований вибір технологічної схеми виробництва. Виконані розрахунки матеріального і теплового балансів процесу, технологічні розрахунки утфемішалки кристалізатора, визначені його конструктивні розміри, гідравлічний опір, обґрунтований вибір матеріалів для виготовлення апарата, проведені розрахунки на міцність. В роботі приведені методи ремонту і монтажу обладнання , визначені основні виробничі небезпеки і шкідливі фактори.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

Argentina Argentina
1
China China
194303
Greece Greece
1
Ireland Ireland
508
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
291457
United Kingdom United Kingdom
5388
United States United States
65326
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

China China
291454
France France
1674
Germany Germany
1013
Indonesia Indonesia
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
291458
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
291456

Files

File Size Format Downloads
Lukomskyi_krystalizator.pdf 1.34 MB Adobe PDF 877058

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.