Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79443
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Кристалізаційна установка у виробництві цукру-піску. Розробити вакуум-апарат для уварювання утфелю першої кристалізації
Authors Лобода, В.Ю.
ORCID
Keywords сироп цукровий
кристалізація
фактор
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2020
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79443
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Лобода, В.Ю. Кристалізаційна установка у виробництві цукру-піску. Розробити вакуум-апарат для уварювання утфелю першої кристалізації [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 6.133 - галузеве машинобудування / В.Ю. Лобода; наук. керівник В.М. Корнієнко. - Суми: СумДУ, 2020. - 68 с.
Abstract Описана технологічна схема виробництва цукру-піску, наведені теоретичні основи, проведений вибір матеріалів для виготовлення апарата і особливості процесу кристалізації утфелю першого продукту. Виконані розрахунки матеріального і теплового балансів процесу, технологічні розрахунки вакуум-апарата, визначені його конструктивні розміри, гідравлічний опір, проведені розрахунки на міцність. В роботі приведені методи ремонту і монтажу обладнання , визначені основні виробничі небезпеки і шкідливі фактори.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

Australia Australia
1
China China
1
Germany Germany
1
Greece Greece
1
Ireland Ireland
102
Japan Japan
1
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
1342
United Kingdom United Kingdom
343
United States United States
5587
Unknown Country Unknown Country
7383

Downloads

Belgium Belgium
1
Estonia Estonia
685
Germany Germany
2002
Indonesia Indonesia
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
2001
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
5587

Files

File Size Format Downloads
Loboda_vakuum.pdf 1.2 MB Adobe PDF 10279

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.