Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79443
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
| Title | Кристалізаційна установка у виробництві цукру-піску. Розробити вакуум-апарат для уварювання утфелю першої кристалізації |
| Authors |
Лобода, В.Ю.
|
| ORCID | |
| Keywords |
сироп цукровий кристалізація фактор |
| Type | Bachelous Paper |
| Speciality | 133 - Галузеве машинобудування |
| Date of Issue | 2020 |
| URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79443 |
| Publisher | Сумський державний університет |
| License | Copyright not evaluated |
| Citation | Лобода, В.Ю. Кристалізаційна установка у виробництві цукру-піску. Розробити вакуум-апарат для уварювання утфелю першої кристалізації [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 6.133 - галузеве машинобудування / В.Ю. Лобода; наук. керівник В.М. Корнієнко. - Суми: СумДУ, 2020. - 68 с. |
| Abstract |
Описана технологічна схема виробництва цукру-піску, наведені теоретичні основи, проведений вибір матеріалів для виготовлення апарата і особливості процесу кристалізації утфелю першого продукту. Виконані розрахунки матеріального і теплового балансів процесу, технологічні розрахунки вакуум-апарата, визначені його конструктивні розміри, гідравлічний опір, проведені розрахунки на міцність. В роботі приведені методи ремонту і монтажу обладнання , визначені основні виробничі небезпеки і шкідливі фактори. |
| Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ) |
Views
Australia
1
China
1
Germany
1
Greece
1
Ireland
102
Japan
1
Lithuania
1
Singapore
1
Ukraine
1342
United Kingdom
343
United States
5587
Unknown Country
22147
Downloads
Belgium
1
Estonia
685
Germany
2002
Indonesia
1
Lithuania
1
Ukraine
2001
United Kingdom
1
United States
5587
Files
| File | Size | Format | Downloads |
|---|---|---|---|
| Loboda_vakuum.pdf | 1.2 MB | Adobe PDF | 10279 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.