Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79461
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Аналіз ліквідності банку |
Other Titles |
Bank liquidity analysis |
Authors |
Лукашевич, К.С.
|
ORCID | |
Keywords |
банк банк bank ліквідність ликвидность liquidity аналіз анализ analysis |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2020 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79461 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Лукашевич, К.С. Аналіз ліквідності банку [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 072 – фінанси, банківська справа та страхування / К.С. Лукашевич; наук. керівник О.В. Крухмаль. – Суми: СумДУ, 2020. – 61 с. |
Abstract |
В роботі автор досліджує методичні підходи щодо аналізу ліквідності банку та визначає рекомендації для ПАТ «КредіАгріколь банку» на основі проведеного аналізу його ліквідності. В работе автор исследует методические подходы к анализу ликвидности банка и определяет рекомендации для ПАО «КредиАгриколь банка» на основе проведенного анализа его ликвидности. The author explores the methodological approaches to the analysis of the bank's liquidity and determines the recommendations for PJSC "CreditAgricol Bank" based on the analysis of its liquidity. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БТ) |
Views
Argentina
1
China
1
Greece
1
Indonesia
1
Ireland
155211
Lithuania
1
Singapore
1
Sweden
1
Ukraine
4793733
United Kingdom
2397372
United States
45836912
Unknown Country
1
Downloads
Austria
45836910
Croatia
1
Czechia
2022
Germany
1010
Ireland
15524
Kazakhstan
1
Lithuania
23797940
Romania
1008
Singapore
1
Ukraine
45836911
United Kingdom
1
United States
45836913
Unknown Country
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Lukashevich_bac_rob.pdf | 1.46 MB | Adobe PDF | 161328243 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.