Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79486
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Аналіз інноваційного проекту розвитку підприємства сфери послуг (на прикладі Event-агентства) |
Authors |
Тарасова, А.П.
|
ORCID | |
Keywords |
аналіз анализ analysis інноваційний проект инновационный проект innovative project розвиток развитие development |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2020 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79486 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Тарасова, А.П. Аналіз інноваційного проекту розвитку підприємства сфери послуг (на прикладі Event-агентства) [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 051 - Економіка / А.П. Тарасова; наук. керівник О.С. Гончаренко. - Суми: СумДУ, 2020. - 50 с. |
Abstract |
Об’єкт дослідження – Event-агенство.
Предмет дослідження –аналіз ефективності інноваційного проекту на прикладі Event-агенства.
Мета роботи: аналіз інноваційного проекту розвитку підприємства сфери послуг.
Для досягнення мети кваліфікаційної роботи поставлено такі завдання :
• Розглянути поняття і види інноваційного проекту, основні етапи розробки, організаційний механізм впровадження та показники ефективності;
• Дати характеристику діяльності Event-агенства;
• Проаналізувати перспективи розвитку бізнесу та інноваційні можливості для даного виду бізнесу. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ ФЕМ) |
Views
China
87
Germany
2577
Greece
1
Indonesia
1
Ireland
1716
Japan
1
Lithuania
1
Mongolia
1
Ukraine
1560496
United Kingdom
14461
United States
756364
Unknown Country
28920
Downloads
France
2576
Germany
1
Indonesia
1
Lithuania
1
Ukraine
756366
United Kingdom
1
United States
1560495
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Tarasova_ Bachelous paper_paper.pdf | 96.32 kB | Microsoft Word XML | 2319441 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.