Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79501
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Методичні підходи щодо оцінки конкурентоспроможності потенціалу підприємства |
Authors |
Ільченко, К.С.
|
ORCID | |
Keywords |
конкурентоспроможність конкурентоспособность competitiveness конкуренція конкуренция competition стратегічні методи стратегические методы strategic methods |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2020 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79501 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Ільченко, К.С. Методичні підходи щодо оцінки конкурентоспроможності потенціалу підприємства [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 076 - Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / К.С. Ільченко; наук. керівник А.В. Євдокимов. - Суми: СумДУ, 2020. - 57 с. |
Abstract |
У першому розділі кваліфікаційної роботи було розглянуто теоретичні засади конкурентоспроможності потенціалу підприємства, взаємозв’язок понять «конкуренція» та «конкурентоспроможність потенціалу підприємства», розглянуто основні фактори конкурентоспроможності потенціалу.
Другий розділ. В результаті вивчення теоретичних аспектів було проаналізовані методи оцінки конкурентоспроможності підприємства і стратегічні методи підвищення конкурентоспроможності.
Третій розділ роботи: аналіз виробничого і фінансового потенціалу ВАТ "Сумихімпром". |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ ФЕМ) |
Views
Canada
1
China
1
Greece
1
Ireland
545
Lithuania
1
Poland
1
Singapore
14696
Ukraine
2892
United Kingdom
1091
United States
29390
Downloads
Czechia
1
France
1
Germany
1
Indonesia
1
Lithuania
1
Ukraine
14694
United Kingdom
1
United States
14695
Unknown Country
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Ilchenko _ Bachelous paper_paper.pdf | 239.64 kB | Microsoft Word XML | 29396 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.