Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79609
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Мобільний додаток для створення користувацького кулінарного довідника |
Other Titles |
Mobile application for developing a custom cooking guide |
Authors |
Чернякова, А.О.
|
ORCID | |
Keywords |
гібридна розробка hybrid development фреймворк React Native framework React Native додаток на Android Android application кросплатформенність cross-platform |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2020 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79609 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Чернякова, А.О. Мобільний додаток для створення користувацького кулінарного довідника [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 122 - комп`ютерні науки та інфрмаційні технології / А.О. Чернякова; наук. керівник О.А. Шовкопляс. - Суми: СумДУ, 2020. - 59 с. |
Abstract |
Проведено аналіз типів додатків, обрано найбільш підходящий, після чого здійснено огляд фреймворків для гібридної розробки та вибір і проектування бази даних. Було створено прототип мобільного додатка, після чого описано програмну реалізацію. У результаті, розроблено та
протестовано мобільний додаток для створення користувацького кулінарного довідника за допомогою фреймворку React Native на мові Java Script. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ) |
Views
China
1
Greece
1
Indonesia
1
Ireland
101277
Lithuania
1
Poland
1
Romania
2925
Ukraine
14516345
United Kingdom
781228
United States
53020798
Unknown Country
1
Downloads
China
1
Cyprus
228
Czechia
1
Finland
1
France
1234
Germany
275261
Ireland
1
Lithuania
1
Norway
106
Peru
1
Poland
1
Romania
528245
Russia
781232
Singapore
1
South Africa
1
Turkey
222
Ukraine
14516346
United Kingdom
148774
United States
53020798
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Cherniakova_bac_rob.pdf | 2.33 MB | Adobe PDF | 69272455 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.