Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79807
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Вибір матеріалу, маршрутної технології виготовлення заготовки і термічної обробки деталі "бандаж зубчатого колеса"
Authors Руденко, С. Г.
ORCID
Keywords бандаж зубчатого колеса
маршрутна технологія
цементація
гартування
відпуск низький
структура
твердість
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2020
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79807
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Руденко, С.Г. Вибір матеріалу, маршрутної технології виготовлення заготовки і термічної обробки деталі "бандаж зубчатого колеса" [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 132 - матеріалознавство / С.Г. Руденко; наук. керівник Х.В. Берладір. - Суми: СумДУ, 2020. - 65 с.
Abstract Актуальність роботи пов’язана з підвищенням міцності та якості бандажу зубчастих коліс. В ході роботи досліджено вплив процесу цементації на структуру та властивості сталі 25ХГТ, розроблена технологія хіміко-термічної обробки – цементації. Після проведення цементації визначені товщина дифузійного шару і його мікротвердість, а також вплив на міцнісні характеристики сталі.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

China China
154
Greece Greece
311
Ireland Ireland
2331
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
97960
United Kingdom United Kingdom
9244
United States United States
177433
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

France France
3500
Germany Germany
1
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Poland Poland
1162
Russia Russia
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
287438
United Kingdom United Kingdom
2331
United States United States
287437

Files

File Size Format Downloads
Rudenko_bandazh.pdf 2.14 MB Adobe PDF 581874

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.