Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79868
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Методи формування цін суб’єктами господарювання |
Other Titles |
Methods of Pricing Entities |
Authors |
Киричок, Н.В.
|
ORCID | |
Keywords |
ціна цена price облік учет accounting собівартість себестоимость cost підприємство предприятие enterprise |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2020 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79868 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Киричок, Н.В. Методи формування цін суб’єктами господарювання [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 6.051 - економіка / Н.В. Киричок; наук. керівник І.В. Вареник. - Шостка: СумДУ, 2020. - 33 с. |
Abstract |
У дипломній роботі було досліджено процес аналізу та розрахунку собівартості і ціни на виготовляєму продукцію підприємства. За даними реально діючого субєкту господарювання було проведено аналіз процесу ціноутворення . За результатами аналізу було виявлено недоліки і переваги в методиці розрахунку собівартості та визначенні ціни на досліджуємому підприємстві. Запропоновано ефективні шляхи щодо удосконалення політики ціноутворення в сучасних умовах господарювання на підприємстві. В дипломной работе были исследованы процесс анализа и расчета себестоимости и цены на изготавливаемую продукцию предприятия. По данным реально действующего субъекту хозяйствования был проведен анализ процесса ценообразования. По результатам анализа были выявлены недостатки и преимущества в методике расчета себестоимости и определении цены на исследуемых предприятии. Предложены эффективные пути по совершенствованию политики ценообразования в современных условиях хозяйствования на предприятии. In the thesis the process of analysis and calculation of the cost and price of manufactured products of the enterprise was investigated. According to the actual operating entity, an analysis of the pricing process was conducted. The results of the analysis revealed shortcomings and advantages in the method of calculating the cost and determining the price of the studied enterprise. Effective ways to improve the pricing policy in modern business conditions at the enterprise are proposed. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ ФЕМ) |
Views
Australia
1
China
34559657
Germany
8945904
Greece
156
Ireland
82374
Japan
1
Lithuania
1
Moldova
1
Seychelles
1
Sweden
790
Ukraine
17891808
United Kingdom
161407
United States
131223199
Unknown Country
461784
Downloads
Austria
3154449
Belgium
193327088
Bulgaria
161407
Canada
131223196
China
1
Czechia
69119309
Estonia
17891806
Finland
7015422
France
17891814
Georgia
1
Germany
17891821
Gibraltar
1
Ireland
1
Italy
8945902
Japan
1
Lithuania
461782
Moldova
461788
Netherlands
131223196
Norway
7015411
Philippines
3154453
Poland
8945918
Portugal
1
Romania
1
Russia
5084928
Singapore
1
Slovakia
193327089
Spain
1
Sweden
9710
Switzerland
1
Ukraine
193327087
United Arab Emirates
1
United Kingdom
8945902
United States
131223195
Unknown Country
8945915
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Kirichok_Bachelous_paper.pdf | 326.71 kB | Adobe PDF | 1158748599 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.