Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/80099
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Економіка технологічних змін виробничих процесів: ризики роботизації і застосування штучного інтелекту |
Authors |
Доценко, Д.О.
|
ORCID | |
Keywords |
роботизація роботизация robotics автоматизація автоматизация automation технологічне оновлення технологическое обновление technological update |
Type | Bachelous Paper |
Speciality | 051 - Економіка |
Date of Issue | 2020 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/80099 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Доценко, Д.О. Економіка технологічних змін виробничих процесів: ризики роботизації і застосування штучного інтелекту [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 051 - економіка / Д.О. Доценко; наук. керівник В.В. Сабадаш. - Суми: СумДУ, 2020. - 35 с. |
Abstract |
У першому розділі роботи подано характеристики промислових революцій та технологічних укладів, наведено проблеми технологічного оновлення.
У другому розділі роботи представлені типи технологічних інновацій і
технологічних рішень; як необхідно правильно приймати технологічні рішення та вказані проблеми роботизації виробничих процесів.
У третьому розділі роботи розглянуті ризики, пов'язані з роботизацією та штучним інтелектом та методи управління ними; проблеми управління людським капіталом (перспективні оцінки). |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ ФЕМ) |
Views

1

1

42804249

264

1

31139

1

1

1

1

142334374

1035671

271813589

1
Downloads

1

768743

768751

101422

28881389

42804250

1

1

1

1

768742

501802

28881388

42804254

234866

458019298

1

1

1

458019295

23131

458019296
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Dotsenko_bak_rob.pdf | 992.35 kB | Adobe PDF | 1520596635 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.