Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/80140
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Аналіз впливу на довкілля підприємств харчової промисловості (на прикладі ПрАТ «Монделіс Україна») |
Authors |
Федоришин, П.В.
|
ORCID | |
Keywords |
вплив на довкілля влияние на окружающую среду environmental impact стічні води сточные воды sewage очищення очистка cleaning |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2020 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/80140 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Федоришин, П.В. Аналіз впливу на довкілля підприємств харчової промисловості (на прикладі ПрАТ "Монделіс Україна") [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного рівня бакалавр; спец.: 101 – екологія / П.В. Федоришин; наук. керівник І.С. Козій. – Суми: СумДУ, 2020. – 38 с. |
Abstract |
В ході виконання кваліфікаційної роботи було проаналізовано вплив
діяльності виробництва ПрАТ «Монделіс Україна» на навколишнє середовище,
розглянуто існуючі заходи і рішення щодо зменшення негативного впливу на
довкілля, що дозволяє охарактеризувати екологічно орієнтовану діяльність
підприємства на сьогоднішній день. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ) |
Views
Argentina
1
China
1802598282
Côte d’Ivoire
1
France
1
Germany
-2123764085
Greece
9269
Ireland
-1500852819
Lithuania
1
Netherlands
1889426476
Poland
1
Singapore
1802598287
Sweden
3610
Turkey
1
Ukraine
1802598278
United Kingdom
-1509596074
United States
384848627
Unknown Country
714196406
Downloads
Bangladesh
1
China
1802598283
Finland
1
France
104691
Germany
-1509596075
Indonesia
1
Ireland
487011066
Japan
216
Lithuania
1
Mexico
1
Netherlands
9264
Poland
-1480265808
Romania
1
Slovakia
1
South Africa
1
Turkey
1
Ukraine
769530506
United Kingdom
2006975687
United States
1802598279
Unknown Country
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Fedorishin_bak_2020.pdf | 1.41 MB | Adobe PDF | -416001177 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.