Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/80216
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Проектування технологічного процесу виготовлення корпуса 5.3050-178.93.18 |
Authors |
Вовкула, А.С.
|
ORCID | |
Keywords |
корпус corps технічні вимоги технические требования technical requirements травматизм traumatism |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2020 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/80216 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Вовкула, А.С. Проектування технологічного процесу виготовлення корпуса 5.3050-178.93.18 [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра: 131 "Прикладна механіка", освітньої програми "Технології машинобудування" / А.С. Вовкула; наук. керівник О.Д. Динник. - Суми: СумДУ, 2020. – 73 с. |
Abstract |
В кваліфікаційній роботі бакалавра проаналізовані: службове призначення виробу, вузла та самої деталі; технічні вимоги, що пред’являються до деталі; тип виробництва та спосіб отримання заготовки.
В роботі розроблена операційна технологія для двох операцій технологічного процесу. Також для них розраховані режими різання і норми часу, обгрунтований вибір металорізального верстата, верстатних пристроїв, ріжучого і вимірювального інструментів. Висвітлені причини виробничого травматизму, методи його аналізу та показники. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (КІ) |
Views
Canada
1
China
743219
Germany
496
Greece
148
Indonesia
1
Ireland
1690
Lithuania
1
Singapore
1
Sweden
1
Ukraine
263000
United Kingdom
32415
United States
445463
Unknown Country
1486439
Downloads
Germany
445462
Ireland
1
Lithuania
1
Poland
1
Romania
1
Singapore
1
Ukraine
445462
United Kingdom
1
United States
743219
Unknown Country
2972876
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Vovkula_bac_rob.pdf | 2 MB | Adobe PDF | 4607025 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.