Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/80243
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Особливості бізнес-планування у підприємницькій діяльності (на прикладі клубу-ресторану «Роксолана») |
Authors |
Ошкіна, К.В.
|
ORCID | |
Keywords |
бізнес-план бизнес-план business plan фінансовий план финансовый план financial plan беззбитковість безубыточность break-even |
Type | Bachelous Paper |
Speciality | 076 - Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
Date of Issue | 2020 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/80243 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Ошкіна, К.В. Особливості бізнес-планування у підприємницькій діяльності (на прикладі клубу-ресторану «Роксолана») [Текст]: робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра; спец.: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»/ К.В. Ошкіна; наук. кер. К.Ю. Зубко. – Суми: СумДУ, 2020. – 45 с. |
Abstract |
У роботі приводиться сутнісна характеристика бізнес – плану, формується інформаційне поле бізнесу, аналізується методологія розробки бізнес – плану та вимоги до стилю його написання.
Складено бізнес-план клубу-ресторану «Роксолана», проведено дослідження цільового ринку та проаналізовані ризику проекту.
Запропоновано заходи, що призводять до більш ефективної реалізації бізнес-плану. В работе приводится сущностная характеристика бизнес - плана, формируется информационное поле бизнеса, анализируется методология разработки бизнес- плана и требования к стилю его написания. Составлен бизнес-план клуба-ресторана «Роксолана», проведено исследование целевого рынка и проанализированы риска проекта. Предложены меры, приводящие к более эффективной реализации бизнес-плана. The essential characteristic of the business plan is given in the work, the information field of business is formed, the methodology of development of the business plan and requirements to style of its writing are analyzed. The business plan of the club-restaurant "Roksolana" is made, researches of the target market are carried out and risks of the project are analyzed. Measures are proposed that lead to a more effective implementation of the business plan. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ ФЕМ) |
Views

1

-384863987

1

1

15979

2504826

1

1830672945

9583

1

1

1

1

-905834548

699536707

-769727977

1
Downloads

1830672947

1

1

272

1

-769727977

-769727977

-384863989

1

2010984657

1

1830672946

8076778

10862759

571

1

1

1

-905834547

1

472313538

1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Oshkina_business plan.pdf | 916.05 kB | Adobe PDF | -961537308 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.