Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/81002
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Методичні підходи щодо оцінки конкурентоспроможності підприємства
Authors Dutchenko, Oleh Mykolaiovych  
Дініц, Р.О.
ORCID http://orcid.org/0000-0002-3515-104X
Keywords конкурентоспроможність
конкурентоспособность
сompetitiveness
підприємство
предприятие
enterprise
методи оцінювання
методы оценивания
assessment methods
Type Conference Papers
Date of Issue 2019
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/81002
Publisher Сумський національний аграрний університет
License Copyright not evaluated
Citation Дутченко О. М., Дініц Р. О. Методичні підходи щодо оцінки конкурентоспроможності підприємства // Технології ХХІ сторіччя: збірник тез за матеріалами 25-ої міжнар. наук.-практ. конф. (15-20 вересня 2019 р.). Ч. 2. Суми : СНАУ, 2019. С. 122-123.
Abstract Визначення рівня конкурентоспроможності підприємства є початковим моментом планування діяльності та розробки стратегії конкуренції підприємства. Аналіз існуючих методик дозволив зробити висновок, що отримані за їх допомогою результати можуть залишатися актуальними лише на короткі проміжки часу.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views

Austria Austria
1
China China
1
Germany Germany
880832
Greece Greece
687
Ireland Ireland
39724593
Japan Japan
185563377
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
137
Poland Poland
1
Russia Russia
33
Ukraine Ukraine
103153253
United Kingdom United Kingdom
317579
United States United States
702528915
Unknown Country Unknown Country
1761664

Downloads

Austria Austria
1
Germany Germany
702528912
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
1
Ukraine Ukraine
6507031
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
702528916

Files

File Size Format Downloads
Dutchenko_competitiveness.pdf 89.84 kB Adobe PDF 1411564864

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.