Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/81323
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Мікропроцесорна система управління процесом виробництва твердого сиру
Authors Горбач Б. І.,
ORCID
Keywords пастеризація
пастеризация
pasteurization
коагуляція
коагуляция
coagulation
сироварний котел
сыродельный котел
сheese boiler
Type Masters thesis
Date of Issue 2020
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/81323
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Горбач? Б.І. Мікропроцесорна система управління процесом виробництва твердого сиру : робота на здобуття освітнього ступеня магістр : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. Г. М. Худолей. Суми : СумДУ, 2020. 88 с.
Abstract В роботі було побудовано систему керування виробництва твердого сиру: розроблено конструктивно- технологічний аналіз ОУ процесом іонного обміну, зроблений вибір параметрів управління, досліджені оптимальні параметри налаштування регулятора, розроблений алгоритм роботи системи . Дослідження базувалися на програмних засобах обробки даних, математичному імітаційному моделюванні та натурному моделюванні. Програмна частина переважно була розроблена у середовищі MATLAB та Mathcad
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

Australia Australia
1
China China
406
Greece Greece
1
Indonesia Indonesia
1
Ireland Ireland
8552
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
1261545
United Kingdom United Kingdom
112410
United States United States
4027378

Downloads

France France
1
Germany Germany
5410294
Indonesia Indonesia
1
Japan Japan
102
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
1
Serbia Serbia
1
Ukraine Ukraine
4027378
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
4027378

Files

File Size Format Downloads
Horbach B.I..pdf 2.48 MB Adobe PDF 13465158

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.