Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/82751
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Удосконалення підходів до адміністрування бізнесу |
Authors |
Вольвач, Я.А.
|
ORCID | |
Keywords |
бізнес бизнес business Інтернет Интернет Internet управління управление management |
Type | Masters thesis |
Date of Issue | 2021 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/82751 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Вольвач, Я.А. Удосконалення підходів до адміністрування бізнесу [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра; спец.: 073 - менеджмент / Я.А. Вольвач; наук. керівник Б.Л. Ковальов. - Суми: СумДУ, 2021. - 48 с. |
Abstract |
У першому розділі роботи визначено основні етапи та процеси адміністрування інтернет-бізнесу; проаналізовано процеси продажу в інтернет-бізнесі; проведено аналіз необхідності впровадження CRMв інтернет-бізнес.
У другому розділі досліджено методичні підходи до аналітики інтернет-бізнесу; проаналізовано основні показники аналітики інтернет-магазину; досліджено необхідність наскрізної аналітики для інтернет-магазину.
У третьому розділі роботи сформовано рекомендації щодо використання сервісу GoogleAnalytics для удосконалення процесів адміністрування бізнесу в Інтернет. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ ФЕМ) |
Views
Australia
1
China
184
Germany
1
Ireland
44797
Lithuania
1
Netherlands
70
Pakistan
1
Romania
1
Ukraine
15429460
United Kingdom
439737
United States
95000736
Unknown Country
110914991
Downloads
Bulgaria
1
Estonia
1
France
233257
Germany
47257968
Lithuania
1
Romania
1
Ukraine
63172221
United Kingdom
233259
United States
95000737
Unknown Country
221829981
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Volvach_mag_rob.pdf | 474.3 kB | Adobe PDF | 427727427 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.