Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/84145
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Перевидання навчальної літератури: основні етапи редакторської підготовки |
Other Titles |
Reprinting of educational literature: the main stages of editorial training |
Authors |
Вальковська, Я.О.
|
ORCID | |
Keywords |
навчальна література научная литература educational literature перевидання переиздание reissue оригінал оригинал original |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2021 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/84145 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Вальковська, Я.О. Перевидання навчальної літератури: основні етапи редакторської підготовки [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного рівня бакалавра; спец.: 061 – журналістика / Я.О. Вальковська; наук. кер. О.Г. Ткаченко. – Суми: СумДУ, 2021. – 33 с. |
Abstract |
Сьогодні в українському суспільстві існує стабільно високий попит на добротну українську книгу – навчальну, наукову, пізнавальну, довідкову, художню.
У роботі здійснюється тематико-типологічний та маркетинговий аналіз навчального посібника з риторики "Золотослів" та описуються основні етапи редакторської підготовки оригіналу для перевидання. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ІФСК) |
Views
China
5837025
Czechia
1
Germany
430813956
Greece
1
Ireland
2926599
Lithuania
1
Poland
1
Singapore
1451686759
Switzerland
109006
Ukraine
149441676
United Kingdom
932995
United States
861625495
Unknown Country
1
Downloads
Canada
1
Czechia
1
France
260651
Germany
1
Japan
146
Lithuania
1
Poland
4834
Singapore
1
Slovakia
1
Spain
38060169
Switzerland
1
Ukraine
-1391593778
United Kingdom
932996
United States
112314505
Unknown Country
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Valkovska_bac_rob.pdf | 357.21 kB | Adobe PDF | -1240020469 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.