Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/84496
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Проектування технологічного процесу виготовлення валу шліцьового 400.87.001 |
Authors |
Павленко Б.В.,
|
ORCID | |
Keywords |
Вал шліцьовий Вал шлицевый Splined shaft поковка forging базування базирование base |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2021 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/84496 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Павленко Б.В. Проектування технологічного процесу виготовлення валу шліцьового 400.87.001 [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; 131 Прикладна механіка (Технології машинобудування) / Б.В. Павленко; наук. керівник О.М. Приходько. – Суми : СумДУ, 2021 – 64 с. |
Abstract |
Мета роботи – аналіз технологічного процесу виготовлення – вал-шестерні 400.87.001.
В даній роботі проаналізовані: службове призначення виробу, вузла та деталі, технологічні вимоги, що пред’являються до деталі, обґрунтований тип виробництва та спосіб отримання заготовки.
В роботі під час аналізу існуючого технологічного процесу механічної обробки шестерні проаналізовані дві операції, а саме: фрезерно-центрувальна та круглошліфувальна. При цьому обґрунтуванні: вибір схеми базування і закріплення заготовки, обладнання та технологічного оснащення, розраховані режим різання і виконано нормування часу.
В графічній частині роботи представлено креслення деталі, заготовки, отриманої методом штампування, карта налагодження, верстатний пристрій з пневмоприводом та маршрутний технологічний процес виготовлення вал-шестерні 400.87.001 |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ) |
Views

25389

1

1

58

195

1

1

1

106584

2060

208399

1
Downloads

208398

200

208398

1

1

1

1

1

208398

1

208398
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Itsenko_bak_rob.pdf | 1.74 MB | Adobe PDF | 833798 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.