Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/84805
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Застільні традиції арабів як важлива частина арабської культури |
Authors |
Алмасри, Ахмад
Vorona, Nataliia Oleksandrivna |
ORCID | |
Keywords |
арабська культура арабська кухня застільні традиції арабская культура арабская кухня застольные традиции аrabic culture arabic cuisine table traditions |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2021 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/84805 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | In Copyright |
Citation | Алмасри Ахмад, Ворона Н.О. Застільні традиції арабів як важлива частина арабської культури // Наукова спільнота студентів ХХІ століття : матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної студентської онлайн-конференції 7–8 квітня 2021 р. Суми : Сумський державний університет, 2021. С. 114-123. |
Abstract |
Арабська кухня - це поняття, яке включає в себе
кулінарні традиції кількох східних країн: Ірак, Сирія,
Єгипет, Ліван, Йорданія, Палестина та ін. Тому
індивідуальні особливості поєднуються з загальними
традиціями і в асортименті використовуваних продуктів, і
в способах приготування страв. Арабська кухня - одна з
найдавніших у світі. Вона дуже різноманітна, так як
побут арабів ввібрав в себе не тільки звичаї багатьох
народів, які увійшли до складу халіфату в VII-VIII
століттях, а й їхніх попередників. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ІФСК) |
Views

1

1

1

1

56705792

1

1

922960

1

167050

1

-1425415059

922957

-1425415057

1
Downloads

1

1

1

1

1

-1425415058

1

-1425415056
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Almasry_kultura.pdf | 2.29 MB | Adobe PDF | 1444137188 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.