Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/84989
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Відділення уварювання сиропу і кристалізації цукру. Розробити вакуум-апарат другого продукту |
Authors |
Ємець М.О.,
|
ORCID | |
Keywords |
сік буряковий утфель сироп цукровий |
Type | Bachelous Paper |
Speciality | 133 - Галузеве машинобудування |
Date of Issue | 2021 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/84989 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Ємець, М.О. Відділення уварювання сиропу і кристалізації цукру. Розробити вакуум-апарат другого продукту [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 6.133 - галузеве машинобудування / М.О. Ємець; наук. керівник В.М. Корнієнко. - Суми: СумДУ, 2021. - 63 с. |
Abstract |
Наведені теоретичні основи и особливості процесу варки утфелю, обґрунтований вибір технологічної схеми виробництва. Виконані розрахунки матеріального и теплового балансів процесу, технологічні розрахунки вакуум-апарата, визначені його конструктивні розміри, гідравлічний опір, обґрунтований вибір матеріалів для виготовлення апарата, проведені розрахунки на міцність. Приведені методи монтажу і ремонту апарата. У розділі з охорони праці приведені викодистані методи монтажу та ремонту. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ) |
Views

1

166709

1

1098

1

67998

3102

333417

1
Downloads

1

14976

7655

1

67997

166711

94504

1

1

1

220

1

1

1

333418

14971

166708

1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Yemets_vakuum.pdf | 1.34 MB | Adobe PDF | 867169 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.