Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/84990
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Багатокорпусна випарна установка для концентрації дифузійного соку у виробництві цукру з буряка. Розробити підігрівач соку
Authors Шкуропат Ю.І.,
ORCID
Keywords сік дифузійний
буряк
сироп цукровий
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2021
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/84990
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Шкуропат, Ю.І. Багатокорпусна випарна установка для концентрації дифузійного соку у виробництві цукру з буряка. Розробити підігрівач соку [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 6.133 - галузеве машинобудування / Ю.І. Шкуропат; наук. керівник В.М. Корнієнко. - Суми: СумДУ, 2021. - 77 с.
Abstract Наведені теоретичні основи и особливості процесу підігрівання випарювання дифузійного соку, обґрунтований вибір технологічної схеми виробництва. Виконані розрахунки матеріального та теплового балансів процесу, технологічні розрахунки підігрівача, визначені його конструктивні розміри, гідравлічний опір, обґрунтований вибір матеріалів для виготовлення апарата, проведені розрахунки на міцність.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

China China
1
Indonesia Indonesia
1
Ireland Ireland
1663257
Lithuania Lithuania
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
6303709
United Kingdom United Kingdom
15388
United States United States
3324334

Downloads

Estonia Estonia
6476
France France
1663255
Georgia Georgia
6483
Germany Germany
3324337
Indonesia Indonesia
1
Japan Japan
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
3324335
Poland Poland
48347
Romania Romania
1
Spain Spain
1
Turkey Turkey
6486
Ukraine Ukraine
6303710
United Kingdom United Kingdom
48339
United States United States
3324338

Files

File Size Format Downloads
Shkuropat_pidihrivach.pdf 1.63 MB Adobe PDF 18056111

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.