Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85015
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Установка розділення суміші вода – оцтова кислота. Розробити тарілчасту ректифікаційну колону |
Authors |
Циркін І.С.,
|
ORCID | |
Keywords |
технологічна схема ректифікаційна колона ковпачкова тарілка |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2021 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85015 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Циркін, І.С. Установка розділення суміші вода – оцтова кислота. Розробити тарілчасту ректифікаційну колону [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 6.133 - галузеве машинобудування / І.С. Циркін; наук. керівник Р.О. Острога. - Суми: СумДУ, 2021. - 55 с. |
Abstract |
У роботі наведено теоретичні основи та особливості процесу ректифікації для розділення бінарних сумішей на окремі компоненти, виконані технологічні розрахунки процесу, визначені габаритні розміри апарату та його гідравлічний опір, обґрунтовано вибір матеріалу для виготовлення основних деталей та вузлів проектованого апарату, розраховано і підібрано допоміжне обладнання. Розрахунками на міцність і герметичність показана надійність роботи запроектованого апарату. Окремим розділом представлені монтаж і ремонт ректифікаційної колони. У розділі «Охорона праці» приведено класифікацію приміщень за ступенем небезпеки ураження електричним струмом. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ) |
Views
China
1
Ireland
3514966
Japan
1
Lithuania
1
Mongolia
1
Singapore
1
Sweden
1
Ukraine
786934
United Kingdom
23309
United States
12165394
Downloads
France
2912
Germany
6885
Lithuania
1
Singapore
1
Ukraine
12165394
United Kingdom
1321
United States
12165395
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Tsyrkin_rektyfikatsiia.pdf | 1.53 MB | Adobe PDF | 24341909 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.