Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85034
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Аналіз фінансового стану підприємства і шляхи його зміцнення |
Authors |
Кондратенко, М.Д.
|
ORCID | |
Keywords |
фінансовий стан financial position фінансовий аналіз financial analysis ліквідність liquidity платоспроможність solvency |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2021 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85034 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Кондратенко М. Д. Аналіз фінансового стану підприємства і шляхи його зміцнення : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 6.072 - фінанси, банківська справа та страхування / наук. керівник І.В. Новикова. Суми: Сумський державний університет, 2021. 33 с. |
Abstract |
У роботі розглянуті теоретичні аспекти визначення фінансового стану підприємства, проаналізовано види та методи, які використовуються при проведенні аналізу фінансового стану підприємства. Проаналізовано фінансовий стан підприємства, розраховані коефіцієнти ліквідності, платоспроможності, фінансової стійкості та графічно відображена динаміка змін основних показників підприємства. Запропоновано шляхи зміцнення фінансового стану ПАТ «ШЗХР». |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ) |
Views
Austria
1
Germany
260323777
Greece
1
Ireland
163728
Lithuania
1
Norway
151
Poland
55109413
Romania
1
Singapore
1
Sweden
1
Ukraine
-479494176
United Kingdom
513035913
United States
1461506346
Unknown Country
1810645160
Downloads
Austria
1
France
7611642
Germany
1461506347
Indonesia
1
Italy
1
Lithuania
1
Netherlands
-224184440
Poland
55109414
Russia
1
Ukraine
-479494177
United Kingdom
45766
United States
-479494179
Unknown Country
1810645162
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Kondratenko_Bac_rob.pdf | 802.43 kB | Adobe PDF | -2143221756 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.