Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85132
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Розробка програми конкурентоспроможності підприємницької структури
Authors Лавриненко, А.А.
ORCID
Keywords конкуренція
конкуренция
competition
конкурентоспроможність
конкурентоспособность
competitiveness
стратегії підвищення конкурентоспроможності
стратегии повышения конкурентоспособности
strategies to increase competitiveness
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2021
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85132
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Лавриненко, А.А. Розробка програми конкурентоспроможності підприємницької структури: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 076 - підприємництво, торгівля та біржова діяльність / А.А. Лавриненко; наук. кер. Д.О. Власенко. – Суми: СумДУ, 2021. – 53 с.
Abstract У роботі розглянутао сутність понять конкуренції та конкурентоспроможності. Виявленні особливості формування конкурентоспроможності підприємств сфери ресторанних послуг, проаналізовано параметри конкурентоспроможності закладу харчування, на прикладі ресторану "Sushy eat". Розроблено пропозиції по програмі підвищення конкурентоспроможності ресторану "Sushy eat".
В работе розглянутао сущность понятий конкуренции и конкурентоспособности. Выявлении особенности формирования конкурентоспособности предприятий сферы ресторанных услуг, проанализированы параметры конкурентоспособности заведения питания, на примере ресторана "Sushy eat". разработан предложения по программе повышения конкурентоспособности ресторана "Sushy eat".
The paper considers the essence of the concepts of competition and competitiveness. Identifying the features of the formation of the competitiveness of enterprises in the field of restaurant services, analyzed parameters of the competitiveness of the restaurant, on the example of the restaurant "Sushy eat". Developed proposals for the program to increase the competitiveness of the restaurant "Sushy eat".
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (КІ)

Views

Belgium Belgium
1
China China
1
India India
1
Ireland Ireland
247642
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Poland Poland
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
79148005
United Kingdom United Kingdom
2449302
United States United States
201915437

Downloads

Belgium Belgium
1
Bulgaria Bulgaria
1
Canada Canada
79148000
Czechia Czechia
41259
Finland Finland
6247088
France France
38225529
Germany Germany
120070479
Greece Greece
1
Hungary Hungary
41266
Ireland Ireland
38225527
Kazakhstan Kazakhstan
1
Lithuania Lithuania
38225528
Netherlands Netherlands
20337410
Norway Norway
1
Poland Poland
79148001
Portugal Portugal
1
Romania Romania
38225523
Russia Russia
38225531
Slovakia Slovakia
79148000
Spain Spain
1
Turkey Turkey
38225523
Ukraine Ukraine
201915444
United Kingdom United Kingdom
120070480
United States United States
201915436
Unknown Country Unknown Country
13745

Files

File Size Format Downloads
Lavrinenko_bac_rob.pdf 689.09 kB Adobe PDF 1137449776

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.