Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85132
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Розробка програми конкурентоспроможності підприємницької структури |
Authors |
Лавриненко, А.А.
|
ORCID | |
Keywords |
конкуренція конкуренция competition конкурентоспроможність конкурентоспособность competitiveness стратегії підвищення конкурентоспроможності стратегии повышения конкурентоспособности strategies to increase competitiveness |
Type | Bachelous Paper |
Speciality | 076 - Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
Date of Issue | 2021 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85132 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Лавриненко, А.А. Розробка програми конкурентоспроможності підприємницької структури: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 076 - підприємництво, торгівля та біржова діяльність / А.А. Лавриненко; наук. кер. Д.О. Власенко. – Суми: СумДУ, 2021. – 53 с. |
Abstract |
У роботі розглянутао сутність понять конкуренції та конкурентоспроможності. Виявленні особливості формування конкурентоспроможності підприємств сфери ресторанних послуг, проаналізовано
параметри конкурентоспроможності закладу харчування, на прикладі ресторану "Sushy eat". Розроблено
пропозиції по програмі підвищення конкурентоспроможності ресторану "Sushy eat". В работе розглянутао сущность понятий конкуренции и конкурентоспособности. Выявлении особенности формирования конкурентоспособности предприятий сферы ресторанных услуг, проанализированы параметры конкурентоспособности заведения питания, на примере ресторана "Sushy eat". разработан предложения по программе повышения конкурентоспособности ресторана "Sushy eat". The paper considers the essence of the concepts of competition and competitiveness. Identifying the features of the formation of the competitiveness of enterprises in the field of restaurant services, analyzed parameters of the competitiveness of the restaurant, on the example of the restaurant "Sushy eat". Developed proposals for the program to increase the competitiveness of the restaurant "Sushy eat". |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (КІ) |
Views

1

1

1

247642

1

1

1

1

79148005

2449302

201915437
Downloads

1

1

79148000

41259

6247088

38225529

120070479

1

41266

38225527

1

38225528

20337410

1

79148001

1

38225523

38225531

79148000

1

38225523

201915444

120070480

201915436

13745
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Lavrinenko_bac_rob.pdf | 689.09 kB | Adobe PDF | 1137449776 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.